Avantatges d’instal·lar portes i finestres de PVC

Es tracta d’un material amb unes propietats aïllants més altes que les de l’alumini, que és un dels materials més utilitzats en la instal·lació de finestres i portes a Espanya.

Al nord d’Europa la instal·lació de fusteria de PVC és el més habitual, ja que es tracta d’una zona en la qual les temperatures poden arribar a ser considerablement baixes, i és important comptar amb un bon aïllament tèrmic en portes i finestres.

En la zona del Camp de Tarragona comptem amb un clima bastant més suau que als països nòrdics, però un bon aïllament tèrmic i acústic és igual o més important, ja que ens pot ajudar a reduir el consum energètic tant a l’hivern com a l’estiu.

Resistència i aïllament

Les portes i finestres de PVC garanteixen una gran resistència davant els fenòmens meteorològics, fet pel qual la seva instal·lació resulta una inversió de futur. A més, és un material altament aïllant i que resulta molt agradable al tacte. Les portes i finestres de PVC de Kömmerling que fabriquem a Incoplast estan dissenyades per a oferir comoditat i practicitat a l’hora d’utilitzar-les.

En la fabricació de fusteria de PVC és molt important la qualitat de la matèria primera i com a fabricants oficials de Kömmerling, a Incoplast garantim un producte ben acabat i amb totes les garanties de la marca.

Qualitat i durabilitat

Les portes i finestres de Kömmerling estan acabades amb un tractament galvanitzat que evita la corrosió i augmenta la resistència del material. La fusteria de PVC està complementada amb juntes EPDM (Etilè Propilè Diè Monòmer) que garanteixen un tancament hermètic per a un aïllament més complet.

A més, les portes i finestres estan muntades amb doble vidre que presenta una cambra d’aire deshidratat en el seu interior per a prevenir la condensació. El vidre laminat pot presentar una fina capa metàl·lica en les cares internes per a millorar l’aïllament tèrmic. Evitant la transmitància de temperatura i garantint que no hi hagi pèrdues o filtracions.

D’aquesta forma, les portes i finestres es converteixen en un element perfecte per a una casa o edifici sostenible. Un bon aïllament redueix el consum energètic per a la climatització, ja que els tancaments hermètics i l’absència de transmitància tèrmica garanteixen un molt baix consum d’aire condicionat o de calefacció per a mantenir la temperatura interior agradable.

En zones com el Camp de Tarragona, on a l’estiu podem arribar a experimentar temperatures molt altes acompanyades d’una humitat considerable, disposar d’un espai interior amb un bon aïllament tèrmic i que eviti la condensació, és un gran avantatge. Tant si es tracta d’un habitatge com d’un espai laboral.

A la nostra fàbrica de Montbrió del Camp fabriquem les portes i finestres de PVC de Kömmerling que presenten la màxima qualitat i eficàcia per a garantir un bon aïllament tèrmic.