Certificació Passivhaus

Certificació Passivhaus per a clima fred. Solució idònia per Passivhaus i de EECN.

Eficiència energètica

Eficiència energètica amb el màxim aïllament tèrmic per a condicions extremes.

Resistència i seguretat

Resistència i seguretat gràcies a la seva formulació altament estable i completament reciclable.
Portes Kömmerling

Porta Kömmerling88
Al capdavant de la innovació

El sistema més aïllant de KÖMMERLING. Està dissenyat amb els més sofisticats avenços per aconseguir el màxim aïllament tèrmic, fins i tot en condicions climatològiques extremes. Un sistema de 88 mm que compta amb una versió certificada per l’Institut Passivhaus per clima sever.

Porta de carrer abatible o oscil·lo batent

Porta de carrer abatible amb eix vertical

Detalls de la porta

Kömmerling88

Aquest sistema està dissenyat per oferir el màxim aïllament, reduint de forma molt considerable la transmissió tèrmica gràcies a la seva estructura. Amb 88 mm de gruix, KÖMMERLING88 disposa de set càmeres d’aire estanques i triple junta central, pel que presenta un aïllament molt superior al de portes d’alumini convencionals.

Aquest sistema és especialment adequat per a espais exposats a temperatures i condicions climatològiques extremes, ja que la tecnologia amb la qual està fabricat garanteix un aïllament tèrmic molt eficaç. També és un sistema especialment recomanat per a projectes de cases sostenibles Passivhaus, ja que l’institut Passivhaus ha certificat per a climes freds una de les finestres de KÖMMERLING fabricades amb aquest sistema.

Prestacions tècniques Kömmerling88

Aïllament tèrmic finestra UwUw des de 0.74 W/m2K
Aïllament tèrmic perfil UfUf des de 0.79 W/m2K
Aïllament acústicfins 48 dB
Permeabilitat a l'aireClase 4
Estanquitat a l'aiguafins 9A
Resistència a el ventfins C5

Característiques de sistema

1. Perfils principals

Els marcs, les fulles i els pals són el que anomenem perfils principals. La geometria interna dels perfils és una de les claus per a l’aïllament. En el cas de sistema KÖMMERLING88 compta amb almenys sis càmeres d’aire.

2. Reforços d’acer zincat

Disseny i desenvolupament per a una alta inèrcia que permet augmentar la rigidesa del sistema i el bon funcionament de la ferramenta. Dissenyats per allotjar diferents panys sense necessitat d’afeblir el mateix.

Innovadora junta en la fulla que redueix els moviments d’aire en la cambra de vidre, contribuint a la millora de la transmissió tèrmica del conjunt.

Colors i acabats

Àmplia gamma de colors a triar amb l’acabat perfecte per decorar la teva casa.

Sapelli
Nogal
Embero
Gris forja Ulti-mate
A Incoplast t'ajudem

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres i resol tots els teus dubtes: aprèn més sobre els nostres sistemes, el PVC i la matèria primera; coneix tota l’actualitat i novetats del sector; i informa’t sobre normatives, ajudes i plans Renove per a finestres i portes de PVC.

Els nostres professionals t’assessoraran sobre qualsevol consulta, t’esperem.

Formulari de contacte

Completa les següents dades i contactarem amb tu al més aviat possible.