Aconsegueix més estalvi i confort automatitzant les finestres i persianes de la teva llar

La domòtica aplicada a les nostres portes i finestres de PVC pot convertir la teva casa en un espai intel·ligent per a aconseguir el màxim estalvi energètic i sostenibilitat.

Les portes, finestres i persianes de Kömmerling presenten la possibilitat de ser automatitzades per a facilitar la seva manipulació diària. Aquest aspecte, a més d’oferir confort per als usuaris, permet convertir la nostra llar en una casa intel·ligent. Com? Doncs aplicant la domòtica a les nostres portes i finestres.

La tecnologia amb la qual treballem els fabricants de productes de PVC Kömmerling, com ho és Incoplast a Tarragona, permet vincular l’automatització de les nostres portes, finestres i persianes al nostre telèfon intel·ligent o tauleta, aconseguint d’aquesta manera un control superior sobre l’entrada de llum i aire en la nostra llar.

Les smart home o cases intel·ligents es diuen així perquè a través de l’automatització i la domòtica, els habitants poden controlar diferents aspectes del dia a dia a distància, a través del seu telèfon o ordinador. No es tracta només del control a distància, que realment és un aspecte molt pràctic per a les persones que treballen llargs torns o que realitzen viatges de negocis, per a poder controlar el que passa a la seva llar sense ser-hi, sinó que també resulta pràctic per la possibilitat de programar i prevenir.

Més estalvi energètic

En el cas de les persianes, les portes i les finestres, es pot establir un patró segons l’època de l’any, per a garantir un major estalvi energètic sense necessitat de preocupar-se de fer-ho manualment. Les persianes RolaPlus de Kömmerling estan dissenyades per a adaptar-se a l’automatització sense problemes.

A la zona del Camp de Tarragona i la costa mediterrània en general, a l’estiu és important evitar que el sol directe escalfi la nostra llar de manera desmesurada, per a evitar així un consum d’aire condicionat superior, i aquí és on les persianes automatitzades realitzen la seva funció principal.

És important que les abaixem quan els arriba el sol directe, per a evitar una sobreexposició de la nostra casa a la calor, però què ocorre si en el nostre dormitori, per exemple, toca sol de demà. A l’estiu el sol surt al voltant de les sis del matí, i si volem tenir la persiana pujada durant la nit perquè circuli millor l’aire haurem d’aixecar-nos tan aviat per a evitar que entri el sol directe a casa?

Si comptem amb persianes automatitzades i vinculades a un sistema intel·ligent no. Podem programar les nostres persianes perquè baixin soles a l’hora en què comença a tocar el sol directe i perquè tornin a pujar quan hagi passat.

Aquest és només un petit exemple de la comoditat que pot aportar a una llar la domòtica i automatització d’elements tan quotidians com les persianes. A Incoplast, empresa fabricant i distribuidora dels productes PVC de Kömmerling en la zona de Tarragona, podem assessorar-te per a aconseguir una llar còmoda, pràctic i intel·ligent.