Mosquiteres, el complement perfecte per a les teves finestres a l’estiu

Durant els mesos més calorosos de la primavera i l’estiu, és habitual la molèstia que suposa l’entrada d’insectes a la nostra llar o oficina, amb les mosquiteres ens trobem amb una solució ideal.

Les portes i finestres de PVC de Kömmerling permeten la instal·lació de mosquiteres de diverses classes. Actualment, és possible instal·lar mosquiteres de fibra de vidre reforçades amb PVC, que a més d’oferir resistència i protecció, resulten especialment còmodes i agradables a la vista, ja que són fines i no bloquegen la llum, ni l’aire.

La instal·lació de mosquiteres en zones de clima mediterrani com el Camp de Tarragona, ens permet utilitzar l’obertura de les finestres per a regular la temperatura interior de la llar o l’espai de treball, sense necessitat d’utilitzar productes químics per a allunyar els insectes.

La presència de mosquits a la nit o de mosques o altres bestioles en el nostre espai pot arribar a ser molt molesta. Amb mosquiteres resistents aquest problema queda realment reduït, i podem estalviar-nos l’ús d’insecticides i altres productes contaminants i que poden perjudicar la salut.

A més, les mosquiteres també poden ser realment beneficioses per a les persones que sofreixen al·lèrgies al pol·len, ja que la seva presència redueix considerablement l’entrada d’aquesta substància en la nostra llar, evitant una exposició alta als al·lergògens.

Tipus de mosquiteres

Hi ha diversos tipus de mosquiteres que poden adaptar-se a les nostres portes o finestres segons l’ús que vulguem donar-los. Des de les mosquiteres fixes, que són ideals per a finestres abatibles, ja que no interfereixen amb el sistema d’obertura, i que en ser fixes protegeixen de manera permanent contra l’entrada d’insectes.

Per a portes corredisses, una de les mosquiteres més utilitzades és la que imita el moviment de la porta, permetent d’aquesta forma col·locar-la en la part que obrirem. A l’ésser de fàcil mobilitat i resistent, és una mosquitera ideal per a portes de balcons o terrasses, ja que es pot manipular sense problemes per a permetre el pas i tornar-la a col·locar per a continuar protegint la nostra llar.

Una altra versió molt còmoda per a tota mena de finestres és la mosquitera enrotllable, que es col·loca en la caixa de la persiana, permetent desplegar-la quan sigui necessari amb un senzill moviment. D’aquesta forma, quan no s’utilitza, la mosquitera queda realment protegida, reforçant la seva resistència i durabilitat.


Warning: Attempt to read property "ID" on string in /furanet/sites/incoplast.cat/web/htdocs/wp-content/themes/incoplast/inc/template-tags.php on line 972