Les claus d’instal·lació d’una finestra Kömmerling Tarragona, Reus, Torredembarra

Las claves de instalación de-una-ventana-Kömmerling tarragtona salou reus

Perquè una finestra compleixi totes les prestacions que se li atribueixen, com l’aïllament tèrmic i acústic, cal una instal·lació correcta feta per professionals autoritzats.

Les finestres i portes de PVC de Kömmerling són de gran qualitat i estan dissenyades per oferir una alta resistència al vent, estanquitat a l’aigua, aïllament acústic i tèrmic i tancament de seguretat. Però totes aquestes prestacions depenen de la correcta instal·lació, ja que en qualsevol altre cas, podrien veure’s greument afectades.

Incoplast és el fabricant de productes Kömmerling a Montbrió del Camp, a Tarragona, i oferim cursos i formació per a professionals, adreçats a empreses que vulguin convertir-se en distribuïdors oficials de la marca líder del mercat.

Els instal·ladors oficials de Kömmerling han de tenir en compte diversos aspectes a l’hora de realitzar la instal·lació d’una porta o una finestra de PVC al buit corresponent.

Punts clau

  • En el procés de muntatge i col·locació cal assegurar que la finestra ofereixi resistència mecànica a pressió, xocs, dilatacions i la manipulació de la mateixa porta.
  • Compatibilitat de materials tan elèctrica com a química. Cal assegurar que els materials emprats a la instal·lació no representen cap risc de deteriorament per a la porta o la finestra.
  • Comprovar que presenta estanquitat a l’aigua i la resistència, ja que un mínim desajust podria significar una disminució de la seva efectivitat en aquests aspectes.

En resum, la instal·lació de portes i finestres l’han de fer professionals ben formats i familiaritzats amb el producte en qüestió. Assegurant un muntatge correcte del perfil de la porta, una col·locació precisa i una fixació resistent.

Cal revisar que tot el procés s’ha dut a terme correctament, assegurant que la finestra ofereix la resistència adequada als elements exteriors i que presenta els nivells d’aïllament tèrmic i acústic adequats.

Des de la casa Kömmerling i els seus fabricants oficials, s’ofereixen recursos per a empreses que es vulguin convertir en distribuïdor oficial. Hi ha formació específica per a professionals, informació constant i campanyes personalitzades.


Warning: Attempt to read property "ID" on string in /furanet/sites/incoplast.cat/web/htdocs/wp-content/themes/incoplast/inc/template-tags.php on line 971